24.04.2024 11:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Втрати українських військових під Дебальцеве обчислюються сотнями, — волонтер 128 гірсько-піхотної бригади

 

Дебальцеве безперервно обстрілюється з учорашнього дня, військові несуть набагато більші втрати, ніж ті, про які заявляє штаб АТО. Про це повідомила волонтер Інна, яка допомагає 128 гірсько-піхотної бригади та 25 батальйону тероборони, що знаходяться в районі бойових дій.

«Терміново! 128 гірсько-піхотна бригада в НЕБЕЗПЕЦІ!

Почали обстрілювати Дебальцеве близько 2 дні вчора, і до теперішнього часу йде бій. Був періодично стрілецький і важка артилерія, плюс мінометний обстріл », — повідомила Інна.

«Логвинове у нас забрали, сепаратисти реально перед самим Дебальцеве, може, вже й увійшли в якійсь мірі», — написала волонтер.
У штабі АТО не змогли підтвердити або спростувати цю інформацію.

Населений пукт Логвинове знаходиться на дорозі між Дебальцеве та Луганським (Донецька обл.). За іншими даними LB.ua, російські окупанти перекрили цю дорогу важкою бронетехнікою — так що проїзд до міста й назад став неможливим.

За словами волонтера, найжорстокіші бої були вночі.

«У хлопців з 128-ї багато чого погоріло і знищено, треба все з нуля починати», — написала Інна. Вона просила небайдужих людей допомогти зі збором грошей і гуманітарної допомоги для військових.

За її словами, втрати військових під Дебальцеве обчислюються сотнями. Волонтери досі не знайшли всіх загиблих під Чорнухине 31 січня.
«Дуже багато родичів звертається з 128 окремої гірсько-піхотної бригади, 15 батальйон, вони були в Чорнухине на блокпосту, якого вже немає, а де тіла — нам поки невідомо. Ясна річ, що не у нас », — написала волонтер.

Населений Логвинове пункт впритул примикає до автодороги з Дебальцевого в Артемівськ.

Раніше експерти відзначали, що від контролю над Логвинове залежить створення Дебальцевського котла — можливість оточення значною угруповання українських військ у цьому районі, — повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-02-2015 21:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100