28.03.2024 19:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#новаявесна — Росія почала кібератаку на Харків, Одесу, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв. Подробиці. 2 фото

Проросійські соціальні медіа розпочали підготовку до нового етапу кампанії «русская весна».

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» розповів народний депутат Андрій Левус, повідомляє sprotiv.org.

Нардеп відзначив, що головний антиукраїнський ресурс — група «Антимайдан» в соцмережі «ВКонтакте» (500 тис) анонсував активну фазу операції, яка розпочнеться уже через кілька тижнів. Хештег #новаявесна оголошено, як ключовий інформаційно-координаційний орієнтир. Він уже шириться соцмережами.

«Територія на якій діятиме проект — Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв. Головна ціль — дестабілізація ситуації в Україні та формування „Новоросії“ на всьому Південному Сході України.

Ініціатори „новойвесны“ зазначають, що діяти відкрито уже не можуть, тому задіють нові форми та гасла для проекту. Мова, очевидно, йде і про теракти, і про соціальні бунти. Все це має на меті стати прикриттям для „зелених чоловічків“, роль яких відіграватимуть рашисти ДНР/ЛНР родом зі згаданих областей.

Ускладнює ситуацію масовий вихід на волю рашистів та терористів Південного Сходу у наслідок обміну полоненими. Окрім цього, ймовірно, „новаявесна“ буде проходити в поєднанні з черговим загостренням на східному фронті», — написав депутат.

«Перші паростки „новойвесны“ — кривавий теракт в Харкові, кампанія „Порто — франко“ в Одесі, провокації — псевдопротести в Києві», — наголосив Левус.

Він нагадав, що минулого року спецслужби Росії задіяли для «русской весни» свої агентурні мережі та проросійські структури.
Соціальні мережі відіграли не останню роль в проекті. Хештег #русскаявесна став повноцінним центром концептуального управління та обміну інформації для рашистів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-03-2015 12:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100