26.04.2024 20:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ручной депутат Коломойского обвинил Порошенко в «липецком барыжничестве и минском предательстве»

Резкое заявление сделал в социальных сетях ручной народный депутат Коломойского от Днепропетровска Андрей Денисенко, сообщает sprotiv.org.

«Великоднє, але не відболіле, не прощене. Навіяне справою Січі, роззброєнням ОУН, ПС, цькуваннями комбатів і батальйонів і відсутністю кари для ворогів революції. Особливо — катуваннями бійців-добровольців Канівця і Нечаєва, над якими в Маріуполі і Волновасі знущаються донецькі менти-сепаратисти і недобиті янучари із центральних апаратів спецслужб і міліції.

Схоже, Порошенко видав індульгенцію вбивцям майдану, регіоналам і тітушководам — щоби їхніми, звичними до крові руками, розправитися з добровольцями, активістами та революціонерами.

З усіма тими, хто стягував його із трактора, ішов на штурм Грушевського попри тупцювання реєстрової опозиції, а потім пішов зі зброєю в руках боронити Україну. З усіма тими, хто не прийняв Порошенкового боягузства, угодовства, липецького барижництва і мінського зрадництва.

Руками невідлюстрованих катів катують й нищать патріотів. Найбільш пасіонарних носіїв української й революційної ідеї дискредитують і пресують, роззброюють і саджають з тим, щоби задушити саму революцію Гідності і лишити незмінною репресивну й корупційну систему, проти якої повстав український народ», — пишет Денисенко.

Ранее сообщалось, что численность народных депутатов, лояльных к днепропетровскому мафиози Коломойскому, за полгода увеличилось в полтора раза.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2015 7:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100