29.03.2024 17:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутат Коломойського Андрій Денисенко дуже детально розповів як його помічник вбивав працівника СБУ

Депутат із групи Коломойського-Корбана Андрій Денисенко визнав, що співробітника СБУ у Волновасі застрелив його помічник на прізвище Гордеєв.

Про це він заявив на брифінгу у Дніпропетровській ОДА в понеділок, 23 березня 2015 року.

За його версією, Гордеєв застрелив правоохоронця під час сутички, яка виникла при спробі «зупинити трафік лівої горілки».

Денисенко запевняє, що Гордеєв зупинив кілька вантажівок зі склотарою, яка прямувала в зону АТО, але «водії комусь подзвонили і приїхали представник прокуратури та СБУ».

Саме ці правоохоронці начебто покривали контрабанду горілки.

Працівник СБУ, за версією Денисенка, «потягнувся по автомат Гордеєва», але той вихопив свою зброю і застрелив працівника СБУ.

То й же факт, що цю справу поєднали з іншими справами про контрабанду, викрадення людей тощо, Денисенко вважає початком війни проти «дніпропетровської команди».

«Це команда „фас!“ про оголошення широкомасштабної війни не лише проти керівництва Дніпропетровської ОДА, нардепів від області, а й довгоочікувана Путіним війна по знищенню добровольчого руху, дискредитація активістів Майдану», — розповів він темник мафіозної групи Приват.

Він розповів, що уже заарештовані 26 бійців «Січі», «Правого сектору» та інших підрозділів.

Денисенко наплів байку, що лідери країн у Мінську підписали «таємний протокол», який передбачав три пункти: усунення Коломойського; ліквідацію добровольчого руху; нейтралізацію «Правого сектора».

Звідки у депутата такі сенсаційні дані, він не уточнив, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2015 18:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100