19.03.2024 12:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Членом наглядової ради Нацбанка за квотою президента Порошенка є «права рука» Ахметова Ірина Акімова

Одним із членів наглядової ради Національного банку України, призначених за квотою президента Петра Порошенка, є екс-радник Віктора Януковича Ірина Акімова.

Про це в ефірі програми «Шустер.live» "112 Україна" заявив голова Центру досліджень політичних цінностей Олесь Доній, повідомляє sprotiv.org.

«Але, це ще не все, не тільки за Андрієм Портновим у нас стоїть Петро Порошенко. За квотою президента є в наглядовій раді Нацбанку ще один активіст, права чи ліва рука пана Ріната Ахметова, Ірина Акімова. Ось вам відповідь на питання, а хто стоїть за захистом представників режиму Януковича», — заявив Доній.

«Андрій Портнов — це один з юристів попередньої команди Януковича. У нас є такий орган як наглядова рада Нацбанку, половину представників призначає Верховна Рада, а половину президент, призначає і звільняє президент. Ви будете дуже здивовані, якщо довідаєтеся, що півроку після обрання нового президента Петра Порошенка, до грудня минулого року, Хорошковський і Андрій Портнов були членами наглядової ради Нацбанку за квотою президента. Отже, тільки в грудні були звільнені. Півроку знадобилося Петру Порошенку для того, щоб звільнити. Лише коли в грудні піднявся скандал і почали дошкуляти генерального прокурора і поставили питання про відставку, він підписав ротацію Портнова і Хорошковського», — додав він.

Зазначимо, колишній перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова заявила про вихід з партії регіонів 17 квітня 2014 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-04-2015 10:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100