27.04.2024 07:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Два батальйони ледь не перестріляли один одного через 6 фур контрабанди для окупованих теріторій. Подробиці

Минулої ночі у зоні АТО батальйон імені генерала Кульчицького затримав шість вантажівок із контрабандними продуктами, повідомляє sprotiv.org.

У контрабанди швидко знайшлися власники і ситуація мало не переросла у збройну сутичку між військовими.

Про це журналіст Дмитро Гнап написав на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на інформація, яку він отримав із батальону Кульчицького «від людей, яким варто довіряти».

«На фронті цієї ночі наші солдати ледь не постріляли один одного. Через контрабанду. Надійні джерела в батальйоні Кульчицького повідомляють наступне: сьогодні вночі їх розвідрота затримала на блокпосту біля Кондрашівки Луганської області 6 фур контрабанди (їжа, алкоголь, особливо багато шампанського) Супроводжував контрабанду боєць батальйону „Чернігів“. Він був затриманий», — пише журналіст.

За його словами, вранці базу батальойну Кульчицького в Станиці Луганській оточили бійці батальйону «Чернігів» та бійці 128-ї бригади на бронетехніці.

«Вимагали віддати свого провідника контрабандистів, погрожуючи застосувати зброю. Розвідників, які блокували фури з контрабандою, блокували і роззброїли. Зараз туди з'їхалися командири всіх трьох частин. Ведуть переговори. Але, як щойно мені сказали, напруга не спала, стрілянина може спалахнути в будь-який момент», — розповів Гнап.

Раніше голова Луганської цивільно-військової адмінстрації Геннадій Москаль декілька разів здійснював рейди областю, щоб виявити контрабандистів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-06-2015 12:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100