25.04.2024 18:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пси режиму насміхалися над Сиротюком: Чому «Слава Україні!» не кричите?

Нардеп-"свободівець" Юрій Левченко: «Народ повинен знищити олігархат, поки він не приватизував наше майбутнє», — далі пряма мова з фейсбука політика.

«Так склалося, що в п'ятницю, коли забирали Юрка Сиротюка, я був з ним останній. Спочатку я бачив цей „суд“, потім як Юрко прощався з родиною, як з цього посміхалися пси режиму, як усіх вивели із зали. Юрко дав мені свою обручку та хрестик і попросив передати дружині. Потім на Юрка вдягли кайданки й повели в автозак, а я пішов за ним. Ішов ніби в якомусь трансі. По дорозі якийсь покидьок в чорній формі огризнувся „чого зараз Слава Україні не кричите?“. Юрко — „Слава Україні!“, відповідаю — „Героям Слава!“.

Далі ведуть якимось внутрішніми коридорами суду, якими виводять засуджених, всі коридори забиті десятками мєнтівських псів. Раптом якийсь начальник — „А цей чого тут?“ — „Так він же народний депутат“ — „Ну й що, тут заборонено, вивести його“. Мене зупиняють і вимагають, щоб я пішов. Я підходжу до Юрка, ніяково беру за плече й щось розгублено кажу, здається „тримайся, друже“ — „дякую“. Його виводять за якісь двері. Все.

Знаєте, навіть невпевнений для чого я все це пишу, але вже другу ніч дивлюсь на цю обручку й хрест і не спиться...

Але ж все, насправді, просто. Всі, хто причетні до посадки Юрка й інших хлопців — вороги українського народу, такі ж вороги як і їхні кремлівські бізнес-партнери. Олігархат знущається над українцями й знищує всіх тих, хто хоче відкрити людям очі й позбутися олігархату.

Але ж знищити олігархат все одно треба, бо просто немає іншого виходу, бо якщо цього не зробити, то й наші правнуки будуть жити з такими „судами“.

Прокидайтеся, люди добрі, прокидайтеся. Бо лише від самого народу залежить, чи вони вчергове приватизують його майбутнє.
Тож як сказав Юрко Сиротюк, перед тим як його вивели з зали суду — ВСЕ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ!
Слава Україні!
І смерть олігархам. Всім олігархам».

Юрій Левченко, народний депутат, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-09-2015 8:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100