16.04.2024 13:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд по-новому залишив оточенню Януковича 31 тисячу гектарів для полювання. Схема

 

 

Вищий госпсуд залишив мисливські угіддя площею 30,8 тис га у користуванні ТОВ "Мисливсько-рибальський клуб «Ярик».

Про це свідчить постанова суду від 6 жовтня 2015 року, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Як зазначається, у лютому 2012 року Київська облрада припинила право користування вказаними угіддями Дубраво-Ленінському мисливському господарству Центральної ради товариства військових мисливців і рибалок збройних сил України і надала їх у користування ТОВ "Мисливсько-рибальський клуб «Ярик».

На підставі цього рішення Київське обласне та по місту Києву управління лісового та мисливського господарства уклало із фірмою договір, за яким клуб «Ярик» отримав у користування до 2061 року угіддя в межах Макарівського та Бородянського районів Київської області.

Наприкінці 2014 року обласна прокуратура звернулася до суду з вимогою визнати недійсними рішення облради і укладений з фірмою договір.

У березні цього року суд першої інстанції позов прокуратури задовольнив. Він виходив з того, облрада прийняла рішення за відсутності згоди більшості більшості сільрад, на ділянках яких знаходяться угіддя.

Засновниками ТОВ "Мисливсько-рибальський клуб «Ярик» є Костянтин Бабак, Костянтин Згара, а також партнер екс-нардепа Віктора Лозинського Вачаган Ростомян, член януковичівського клубу «Кедр» генерал-майор Василь Сапко (має найбільшу частку) і екс-депутат облради Володимир Забела. Керівником фірми є Віктор Євтушенко.

Вачаган Ростомян пов’язаний з Артуром Ростомяном, на якого після втечі Януковича було переоформлено нерухомість біглого президента на Оболоні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-10-2015 20:13 | Кількість переглядів 2241 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100