29.03.2024 11:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хтось у Києві сильно переживає за те, що гарнізони російських окупантів в Криму залишаться без світла, — Рефат Чубаров

Учасники блокади Криму не протистоять Україні, але вони вимагають прийняття владою ефективних заходів, спрямованих на захист прав громадян України, які проживають на території тимчасово окупованого Криму.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє sprotiv.org.

«В якості такої міри, здатної змусити окупаційну владу Криму рахуватися з правами кримських татар і українців, які проживають в окупованому Криму, представляється припинення/обмеження поставок електроенергії з материкової України в окупований Крим. Відповідно, більш доцільним вважаю терміновий розгляд ситуації за участю вищого керівництва держави», — написав він.

За його словами, «хтось у Києві» сильно переживає за те, що військові гарнізони російських окупантів в окупованому Криму та ракетно-зенітні комплекси, спрямовані проти України та її сусідів, залишаться без електрозабезпечення.

«Але їм немає діла до того, що окупантами ведеться цілеспрямоване переслідування тисяч і тисяч кримських татар, українців, жителів Криму інших національностей», — зазначив Чубаров.

В ніч на 20 листопада 2015 року у Херсонській області в результаті підривів електричних опор виведені з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередач, за якими здійснюється енергопостачання території окупованого Криму.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2015 20:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100