19.04.2024 21:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У #ЗСУ великі втрати під Авдіївкою. 4 фото

poraneni-Avdiivka1

В районі Авдіївки спостерігається ескалація конфлікту — 23 березня 2016 року понад 13 захисників України були поранені в результаті боїв з російськими окупантами.

Про це повідомляє sprotiv.org.

Боєць Богдан Ковальов розповів, вчора з обіду і до 23.00 в Авдіївці йшли обстріли 120 мінами калібру і стрілецькою зброєю.

«Скільки потрібно жертв, щоб дати відповідь, хоча-б мінами і зберегти життя нашим хлопцям? Командування ВДВ — ви точно впевнені, що американський госпіталь IMEDS, не повинен працювати і рятувати життя десантників і повинен припадати пилом на складі, за сім'ю парканами?», — написав він.

Kovaliov-pro-ATO1

Глава волонтерського корпусу «Госпітальєри» Яна Зінкевич, яка сама проходить реабілітацію після операції в Ізраїлі, опублікувала фото поранених і уточнила, що її медики забрали військових.

 

poraneni-Avdiivka2

 

"11 поранених вивезли з району Авдіївки і аеропорт (5 з них батальйоном Госпітальєри — один з них з 58 бригади дуже важкий). Зараз проводиться евакуація 2 поранених з 90 омбр (вогнепальну кульовий в руку і ногу). Сподіваємося, що до завтра ситуація вщухне ", — написала вона.

poraneni-Avdiivka3

Раніше у прес-центрі штабу АТО повідомили, що найбільш напружена ситуація на Донецькому напрямку: сепаратисти атакували в Авдіївці, Зайцевому, Майорську, Пісках і Опитному, а також на Маріупольському напрямку — Широкиному, Докучаєвську.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-03-2016 12:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100