29.03.2024 13:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Парубій саботує створення парламентської слідчої комісії по офшорах. Подробиці

Poroshenko-ofshori2Депутат «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що у Верховній Раді саботують створення тимчасової слідчої комісії з розслідування справи про офшори українських політиків.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Така ситуація вже триває протягом місяця. Політик повідомляє, що «Єврооптимісти» подали проект постанови, але документ навіть відмовляються реєструвати як законопроект. В якості відмови заявляють, що фракції не надали кандидатів в комісію.

«Це абсурд! Адже, за логікою апарату Ради, фракції повинні подати кандидатури згідно з проектом постанови, який навіть не зареєстрований. І в нашому скликанні неодноразово створювалися ТСК всупереч нинішній вимозі — тобто без поданих наперед кандидатур», — повідомляє політик на своїй сторінці в Facebook.

Лещенко уточнює, що для створення такої комісії потрібна просто політична воля, бо політики просто бояться викриття. Він привів у приклад, що після викриття політиків в зв'язках з офшорами, вони подають у відставку в європейських країнах або влаштовують жорсткі політичні дебати, а в «Україні ховають кінці у воду».

Депутат Віктор Чумак повідомив, що його проект, як роз'єднати бізнес та політику, також не беруть до уваги. Він також опублікував документи, які доводять зв'язок політика Ігоря Кононенка з Інтраком Менеджмент з Панамського списку.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-05-2016 6:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100