20.04.2024 06:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спільник Януковича Юра Єнакіївський вже не у розшуку Інтерполу. Подробиці

Ivanushenko Yuryi2

 

 

Кримінальний авторитет і поплічник Віктора Януковича Юрій Іванющенко (Юра Єнакіївський) в результаті рішення Дніпровського суду Києва і бездіяльності інших структур української влади знятий з карти розшуку і затримання Інтерполу.

Про це написав у своєму Facebook з посиланням на джерела в МВС журналіст Юрій Бутусов, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За його даними, Іванющенко вже покинув Росію, де стало дуже небезпечно після ліквідації в Криму іншого відомого українського «авторитета» Михайла Ляшка.

«Нагадаю, що Іванющенко був по суті «сірим кардиналом» Януковича, який відповідав за його відносини з кримінальним світом. Бандити-"тітушки", які застрелили двох громадян 18 лютого 2014 року на Михайлівській вулиці в Києві, базувалися в офісі Іванющенка на Рильського», – пише Бутусов.

На його думку, винні у тому, що сталося українські органи влади, які не забезпечили необхідних слідчих дій для того, щоб обґрунтувати перебування в розшуку Іванющенка.

«Очевидно, що дії нашої «ручної» судової системи відбуваються по командам зверху і з відома самого президента Петра Порошенка. Петро Олексійович так багато говорив про боротьбу з олігархами – а по справі мультимільярдера Іванющенко зберігає мовчання. На річницю загибелі Небесної сотні президент покладає квіти – але при цьому з його волі Іванющенко на волі. Нагадаю, президент жодного слова про справу Іванющенко досі не вимовив, незважаючи на всі перипетії і скандальність», – підкреслив Бутусов.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-05-2016 11:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100