19.04.2024 22:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В Україні рекордно подорожчає оренда офісів та сфера послуг, — експерт

Ukr jopa1

Через подорожчання електроенергії та опалення вже з наступного місяця українцям слід готуватися до подорожчання всієї сфери послуг: від оренди приміщень до перукарських послуг.

За словами економіста Олександра Охріменка, власники дрібних підприємств намагатимуться відбити витрачені кошти за рахунок підняття їх вартості, повідомляє sprotiv.org.

«Перукарня — ви ж не ходитимете взимку туди, де немає опалення? А там ще й нормальне освітлення треба, і тепла вода. А ціну за все це доведеться включити у вартість послуги. Те ж саме — ремонт автівки. А якщо дорожче цей ремонт, то і таксі скажуть — а нам же треба його теж у ціну включити», — пояснив Охріменко журналістам.

За словами експерта, зростання цін почнеться влітку, а восени на всіх очікує колосальне подорожчання, особливо подорожчає вся оренда офісів.

«З магазинами не знаю, що буде. Вони розраховувались на великі площі, обігрівати багато. Напевно, десь зменшать кількість магазинів. А ті, що залишаться — піднімуть ціни, однозначно. Не може ж магазин в збиток працювати. У нас пряма залежність: дорожчає газ, електроенергія — дорожчає все», — уточнив Охріменко.

З 1 червня 2016 року у Києві подорожчали опалення та холодна і гаряча вода. Їхня вартість виросла вдвічі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-06-2016 21:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100