29.03.2024 10:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Роман Безсмертний заявив про нікчемність Мінських угод. Подробиці

Poroshenko-Misk1

Мінські домовленості не мають жодного шансу бути реалізованими, оскільки ключовою проблемою в них є те, що це — угода, яку апріорі ніхто не буде виконувати через її нікчемність.  На думку колишнього представника України в Тристоронній контактній групі з урегулювання конфлікту на Донбасі Романа Безсмертного, ціна цих домовленостей така ж, як і рейтинг людей, які їх підписали. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Попри те, Роман Безсмертний переконаний, що діалог у рамках «Мінська-2» обов'язково потрібно продовжувати.

«Ще є шанс вирішити два важливі питання. Перше — це питання звільнення заручників і незаконно затриманих осіб. Друге — мінімізація активних військових дій, що означає мінімізацію кількості жертв. Далі очевидно, що потрібно шукати новий формат. Виходити потрібно з розуміння того, що російсько-українська війна — це частина континентального глобального конфлікту», — повідомив Безсмертний для «Радіо свобода».

На думку експерта, «Мінськ-2» недостатній, щоб вирішити всі проблеми, але цю можливість можна втратити. У той же час потрібно думати про нові формати, майданчики та підходи до вирішення проблеми.

Нагадаємо, раніше Роман Безсмертний заявив, що влада використовує термін «гібридність» для прикриття власних провалів і не виключено, що Росія може вдарити по Україні зі сторони Білорусі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-08-2016 20:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100