28.03.2024 22:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Опубліковані кадри як під керівництвом зрадника України Олександра Єфремова над облрадою Луганщини підняли російський окупаційний прапор. Відео

Efremov-separ1

В інтернеті з'явилося відео присутності екс-лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова на проросійському мітингу в Луганську в березні 2014 року.

Відповідний ролик з'явився на каналі TVgolosnaroda на Youtube 6 серпня 2016 року, повідомляє sprotiv.org.

Єфремов виступив на площі перед сесією обласної ради, на якій депутатами було прийнято рішення провести «референдум» про відділення Луганської області від України, «залишивши за собою право звернутися по допомогу до братнього народу Російської Федерації».

Лідер парламентської фракції ПР тоді заявив, що «призначення нової влади не відповідає ні Конституції, ні законам України».

На мітингу також були присутні мер Луганська Сергій Кравченко і його заступники Заза Зухбая і Олександр Ткаченко, голова обласної адміністрації Володимир Пристюк, скандально відомий депутат облради від ПР — сепаратіст Арсен Клінчаєв, директор телеканалу «ЛКТ» (Луганське кабельне телебачення) Герман Кудінов, голова облради Валерій Голенко, депутати ВР Сергій Дунаєв і Сергій Горохов.

Проросійського сепаратіста Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними Генеральної прокуратури, намагався вилетіти до Відня. 1 серпня Печерський районний суд Києва арештував його на 2 місяці.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється в скоєнні умисних дій з метою зміни меж України, в причетності до створення терористичної організації «ЛНР» і заволодіння майном підприємства «Луганськвугілля».

За словами Луценка, інкриміновані екс-"регіоналові" статті не передбачають застави або домашнього арешту як запобіжного заходу.

2 серпня колишній депутат Ради від ПР Володимир Ландік заявив, що Єфремов був організатором захоплення будівлі Луганської обладміністрації та обласного управління Служби безпеки України в березні 2014 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-08-2016 20:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100