29.03.2024 01:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Блогер розповів, чому не варто боятися приходу до влади проросійських сил і третього Майдану

bida Ukraini1

Український волонтер і блогер під ніком Serg Marco заявив, що не боїться приходу до влади проросійських сил і третього Майдану.

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє sprotiv.org.

Пост отримав бурхливу підтримку в мережі. За три години він зібрав понад 600 перепостів, тисячі лайків і сотні коментарів.

«Мене тут запитують, чи не боюся я, що до влади прийде проросійська партія, ну там БЮТ або Оппоблок, Тимошенко стане президентом, і ми повернемося під крило РФ після наступних виборів... Не боюся. І поясню чому. Коли я хочу піцу – я їду в піцерію до атошника. Просто у нього ахре...на і недорога піца. Коли мені треба відремонтувати авто – я їду на СТО до атошника. Знаю, що зробить добре і не обдурить. Коли мені треба вирішити питання з міськводоканалом – дзвоню атошнику. І він відповідально займається тим, що у нього в обов'язках», — пише блогер.

За його словами, ветерани АТО не хочуть ходити на майдани, і не прихильники радикальних речей, вони спокійно спостерігають за ситуацією в країні.

«Але тільки спробуйте помножити на нуль все те, за що вони воювали. Ці люди знають, як користуватися зброєю. Вони вміють збиватися в взводи, роти, і знають, хто чого вартий і хто може бути командиром. Їх друзі, з якими вони їли один сухпай під артобстрілом зараз в силових структурах, і ці силовики ніколи не підуть проти своїх. Пси війни серед нас. Це слюсарі, менеджери, електрики, кухарі, вони чоловіки і батьки, сім'янини і холостяки. Вони знають, яким волонтерам зателефонувати, щоб у них з'явився потрібний гаджет. А форма і бронік і так лежить у нього в коморі», — зазначає він.

Волонтер пише, що основний пріоритет цих людей – не втратити те, за що вони воювали і вмирали.

«І будь-яка влада, яка захоче прийти з проросійським вектором, отримає дуже короткий Майдан. Дуже кривавий Майдан. Тільки кров буде литися з Верховній раді. Якщо у нас є у владі такі самогубці, які захочуть себе їм протиставити... ну що ж, їх політична кар'єра буде недовгою. Пси війни серед нас. Люди захищають свій дім. І я в них вірю набагато більше, ніж у нашу владу», — резюмував блогер.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-10-2016 20:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100