16.04.2024 20:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Експертиза підтвердила зразки підпису Охендовського про отримання коштів з «чорної каси» Партії регіонів

poroshenko-ohendovskyi1

Підозра голові ЦВК Михайлу Охендовському була оголошена після проведення експертизи зразків його підпису.

Про це заяив директор НАБУ Артем Ситник в інтерв'ю Радіо Свобода, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Чесно кажучи, така справа дуже непроста. Дуже довготривала експертиза зразків підпису пана Охендовського. Зазвичай ця експертиза проста. Вона робиться буквально за декілька днів. Але чомусь саме по цій справі експерти дуже довго давали нам цей висновок. Але дали цей висновок позитивний. Тому, відповідно з урахуванням цього висновку і зібраних усіх доказів, була оголошена підозра», — сказав Ситник.

Коментуючи клопотання Охендовського про припинення провадження проти нього, директор НАБУ сказав: «Дане клопотання буде розглянуте, відповідно до чинного законодавства,
і буде надана відповідь пану Охендовському».

Він підкреслив, що «на думку і детективів, і прокурорів, у слідства достатньо доказів, які дають підстави для оголошення цієї підозри».

Як відомо, про вручення підозри у незаконному отриманні коштів з «чорної каси» Партії регіонів Охендовському повідомила прес-секретар НАБУ Світлана Оліфір.

Охендовський прийшов на допит у Національне антикорупційне бюро 15 грудян 2016 року близько 14.00, після чого заявив, що готовий співпрацювати зі слідством.

Пізніше знахабнівший глава ЦВК заявив клопотання про закриття кримінального провадження стосовно себе через «нікчемність почеркознавчої експертизи». Він додав, що має достатньо аргументів для спростування усіх тверджень, які містяться у повідомленні про підозру.

Корупціонера Охендовського ніхто не затримав, бо він допоміг Порошенко стати президентом, який відзначив цього підрахуя навіть нагородою.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-12-2016 20:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100