29.03.2024 13:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Слідчі Холодницького не змогли знайти розкішний маєток підрахуя Охендовського, який показав Автомайдан. Відео

Слідчі не змогли поки довести наявність у голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського маєтку.

Про це заявив голова САП Назар Холодницький в ефірі програми «Право на владу», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Коли ми оголосили підозру, перше, що ми почали робити, це шукати цей маєток і доводити, що він належить цій людині. Гарна картинка в передачах, але слідство прокурорам доказів, що цей маєток належить Охендовському, не надало», — сказав Холодницький.

Він також нагадав, що провадження стосовно Охендовського призупинено «у зв'язку з виконанням міжнародно-правових доручень».

«Детективи звернулися до нас з клопотанням, щоб ми відправили міжнародно-правові доручення до низки країн, назвати які я не маю права, щоб не нашкодити слідству. Ті данні, які ми можемо отримати, мають визначальне значення  для провадження щоб зібрати повністю доказову базу», — зазначив Холодницький.

«Як би залізобетонно у Фейсбуці не звучали доводи, вони мають бути підкріплені доказами», — додав він.

На уточнення ведучого, чи правильно він зрозумів, що наразі недостатньо доказів проти Охендовського, Холодницький відповів:

«Ви правильно розумієте, що без отримання відповіді по міжнародно-правовим дорученням ми слідство завершити не можемо, тому воно згідно п3 ч1 статті 280 КПК зупинено».

Раніше у 2015 році колишній автомайдановець Сергій Коба разом з журналістами 1+1 показали сюжет про коштовний маєток і зазначили, що він належить Охендовському.

У свою чергу Охендовський запевняв, що маєток у 600 квадратних метрів, продемонстрований активістами Автомайдану, не його.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-09-2017 20:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100