29.03.2024 10:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Наші землі», — у Держдумі Росії оголосили про територіальні претензії до України та Казахстану. Подробиці

rus-obiziani1

Кремль має повернути під свій контроль «кордони російської держави», до яких повинні увійти території України та Казахстану.

Як повідомляє Національне бюро розслідувань України, з такою заявою під час проведення круглого столу за участю членів нижньої палати парламенту РФ виступив так званий депутат Держдуми від Криму Павло Шперов.

Він зазначив, що Росія є великою країною, тому влада повинна ставати на захист її інтересів всілякими можливими засобами. «У нас вистачить сил, потрібно займатися активною пропагандою, тому що ще не все втрачено в країнах близького зарубіжжя», — сказав нелегітимний депутат.

Шперов додав: «Наприклад, коли ми називаємо наших співвітчизників в Казахстані діаспорою, то мова йде про наші землі, які від Росії тимчасово від’єдналися. Проте кордони не можуть бути вічними, і ми вже найближчим часом відновимо кордони російської держави». Крім того, політик вважає неприйнятним називати «діаспорою» росіян, котрі проживають в близькому зарубіжжі, тому що «таким чином вони стають відрізаними від Росії та прирівнюються до співвітчизників в Австралії». Павло Шеперов переконаний, що влада РФ повинна активізувати дії, щоб повернути «Новоросію та Малоросію», назвавши ці землі «винятково російськими».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2017 18:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100