28.03.2024 19:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Армагедон в Авдіївці, — ОБСЄ зафіксувала 31 тисячу вибухів на Донбасі. Російська артилерія обстріляла центр гумдопомоги. Є загиблі

Avdiivka-ukr1

За останні дні ОБСЄ зафіксувала 31 тисячу вибухів. Про це на засіданні Ради безпеки ООН заявив голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертурул Апакан, повідомляє sprotiv.org.

Він зазначив, що, тільки 1 лютого 2017 року було десять тисяч вибухів.

Також Апакан сказав, що використовуються заборонені Мінськими домовленостями види озброєння, в тому числі Гради, міномети та артилерія, танки.

Бойовики обстріляли Авдіївку, снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню. Є загиблі

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Безтямні рашисти щойно жорстко обстріляли Авдіївку. Снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню. Обстріляли стадіон у центрі міста поряд із нами, де знаходиться наметове містечко і пункти обігріву», — написав він на Facebook.

«Обстріляли школу №2, де був пункт прийому гуманірної допомоги. За попередніми даними у нас від обстрілів 1 людина загинула, 1 поранена. Обстріл продовжується», — додав він.

Ще один снаряд влучив в оперативно-рятувальний автомобіль ДСНС.

Окрім того, Жебрівський повідомив, що відбулося пряме попадання у будинок на вул Молодіжній,19: перебито газопровід та теплотрасу. За попередньою інформацією, людських жертв у цьому місці немає.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-02-2017 12:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100