23.04.2024 18:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підсмажили «Шмелем», — знищено путінського ката Михайло Толстих на прізвисько «Гіві». Подробиці

Givi-peklo1

Командира батальйону путінських «Сомалі» Михайло Толстих із позивним «Гіві» убили в його ж кабінеті.

Про це розповіло російському агентству «Интерфакс» джерело в так званих «правоохоронних органах ДНР», повідомляє sprotiv.org.

«У кабінеті Толстих у Донецьку прогримів вибух і почалася пожежа. Гіві на той момент був на робочому місці», – сказало джерело.

Російська «Новая газета» пише: «За попередньою інформацією, у штаб, де перебував Толстих, вистрілили з гранатомета. „Гіві“ загинув у своєму кабінеті».

За даними командування путітських терористів, убивство сталося о 06:12 середи за місцевим часом.

Російські окупанти покладають відповідальність за вбивство Толстих на українську диверсійно-розвідувальну групу.

«Цей теракт і вбивство Арсена Павлова (Мотороли), яке відбулося раніше, – ланки одного ланцюга. За терактами стоять українські спецслужби, які вживають зусилля з дестабілізації обстановки в республіці. Безпосередніми виконавцями є диверсійно-розвідувальні групи», — заявив «Интерфаксу» представник російської окупаційної влади.

У свою чергу, радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт сказав, що інформацію про смерть «Гіві» треба перевірити.

Путінського кат Михайло Толстих на «Гіві» вирізнявся жорстокістю до українських військових: він бив й принижував полонених «кіборгів» на камери російських пропагандистів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-02-2017 13:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100