24.04.2024 17:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У США попереджають про нову ескалацію на Донбасі. Подробиці

okupacia1

У зв’язку з регулярними збройними провокаціями з боку Росії та російсько-сепаратистських військ на Донбасі існує значна загроза розгортання повномасштабної війни з окупантами. Про це під час засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні заявила представник у справах США при ОБСЄ Кейт Бернз, повідомляє sprotiv.org.

Вона зауважила, що Сполучені Штати Америки занепокоєні через ситуацію, яка відбувається на сході України, а саме присутністю російського важкого озброєння та особового складу в районах, які тимчасово знаходяться під контролем російсько-окупаційних військ. В той самий час вона нагадала про один із звітів ОБСЄ, в якому йдеться про присутність на Донбасі 170 одиниць важкого озброєння, яке знаходиться в безпосередній близькості до лінії розмежування. А це у свою чергу являється грубим порушенням Мінських домовленостей.

«У зв’язку з тим, що важке озброєння знаходиться досить близько до лінії розмежування, тим самим порушуючи певні пункти Мінських угоди, існує велика загроза загострення бойових дій на всіх напрямках в зоні антитерористичної операції», — наголосила Бернз. В той самий час вона зауважила, що російська сторона і надалі намагається перекрутити інформацію, перекласти відповідальність на інших та перешкоджає зусиллям щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-02-2017 13:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100