28.03.2024 15:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Військовий стан матиме негативні наслідки для України, – нардеп Сергій Висоцький. Подробиці

voen stan1

Військовий стан необхідно було вводити відразу після того, як Росія вдерлася на територію Україну. А зараз це буде мати лише негативні наслідки.

Про це під час свого інтерв'ю заявив народний депутат Сергій Висоцький, повідомляє sprotiv.org.

Він зазначив, що досі не сприймає того, що в Києві відбуваються дискотеки та гуляння в той час, коли на фронті гинуть українські солдати. Це не дає людям відчути, що в країні дійсно йде війна. Висоцький вважає, що люди після офісу повинні ще пару годин працювати на заводі, тоді це протверезить націю.

Разом з тим політик заявив, що в даний час введення військового стану лише погіршить ситуацію, оскільки Україна може втратити міжнародну допомогу.

Він заявив, що війна поступово переходить в економічну і політичну сфери. Висоцький зазначив, що Україна змарнувала час, коли можна було вводити військовий стан, оскільки зараз через це країна може втратити ту допомогу, яку їй надає міжнародна спільнота.

«Як змогли – так вижили. Коли танкова колона вдирається в Харківську область – це ситуація. Коли є проксі-війна, позиція міністерства про „ефективний контроль“, розбрід і хитання в міжнародній спільноті, відсутність єдності в якихось світових питаннях, то робимо собі ведмежу послугу цим військовим станом», – сказав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-02-2017 12:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100