20.04.2024 06:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путін готує у серпні велику війну проти України, – військовий експерт

Росія повним ходом готується до повномасштабної регіональної війни. Найімовірніше, що війська РФ готуються до нових боїв в Україні.

Таку думку в інтерв'ю висловив російський військовий експерт Павло Фельгенгауер, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Він звернув увагу на навчання «Захід-2017», які передбачають розгортання особового складу нещодавно відтвореної 1-ї Гвардійської танкової армії Західного військового округу на території Білорусі. Експерт припустив, що в зазначених навчаннях візьмуть участь до півмільйона людей.

«Для Сирії це багато. Для Прибалтики – багато, і було б самогубством проти Заходу так щільно концентрувати війська, які можуть бути розстріляні, як армія Саддама Хусейна в Іраку. Залишається тільки Україна», – сказав Фельгенгауер.

Він уточнив, що сама масштабна війна може й не відбудуться, проте підготовка до неї відбувається.

«Контрольний термін тут – 15 серпня 2017 року. Тоді закінчується будівництво залізниці, яка йде в обхід України. Це дозволить перекидати танкові сили з Центрального військового округу РФ в Південний», – пояснив експерт.

Він зазначив, що мобільність російських військ дуже залежить від залізниці.

«Серпень – хороший час для початку великої війни. Але це, звісно ж, не означає, що великий регіональний конфлікт почнеться в серпні 2017 року», – наголосив Фельгенгауер.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-06-2017 19:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100