28.03.2024 21:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Росія зібрала на військові навчання 100-тисячне угрупування в трьох регіонах. Відео

Росія зібрала на навчаннях в Криму, Кубані та Краснодарському краї угрупування військ, яке складає більше 100 тисяч осіб.

Про це заявив заступник начальника Генштабу (2006—2010) Ігор Романенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Росіяни у Білорусі показують те, що хотілось їм показати, а навколо України в цей час проходять навчання в Криму, на Кубані, в Краснодарському краї. І уже зараз за даними розвідки це угрупування складає більше 100 тисяч. Війна інформаційна продовжується. А війська зосереджуються на цьому маленькому клаптику», – вважає пан Романенко.

За словами заступника начальника Генштабу, сценарій російських військових навчань це підготовка до великої війни.

«У зв’язку з російськими навчаннями з нашого боку і союзників є не тільки стурбованість, а конкретна відповідь, яка полягає у тому, що у нас проводяться свої навчання. Частина з них територіально на півночі та на північно-східному напрямку. Це дуже суттєва сила, якщо навіть піде щось не за тим сценарієм, про який була розмова. А сценарій тут дійсно підготовка до великої війни. А в чому ж різниця. Це навчання в Білорусі іграшкове на якому зосереджують увагу своїх виборців. Назовні показують, що все безпечно, а насправді навколо цього, як це було анонсовано у минулому році 2500 військових на Кавказ-2016, а зібрали ударне угрупування чисельністю більше 100 тисяч», – підсумував пан Романенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-09-2017 19:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100