19.04.2024 18:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кияни повідомляють, що чують вибухи в різних районах столиці, — соцмережі

Звуки, схожі на вибухи були чутні в районі вулиць Саксаганського та Володимирської, в районі Дарниці, на Оболоні, Троєщині, Лук’янівці, Дарниці, Дорожичах і Виноградарі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Жителі деяких районів Києва, а також деяких прилеглих населених пунктів кажуть, що чують звуки, схожі на вибухи.

Повідомлення почали надходити приблизно опівночі й тривають до цього часу. У Києві, за даними соцмереж, звуки, схожі на вибухи були чутні в районі вулиць Саксаганського та Володимирської, в районі Дарниці, на Оболоні, Троєщині, Лук’янівці, Дарниці, Дорожичах і Виноградарі. “Метро Дарниця, вікна та двері затремтіли”, “Навіть люстра дзенькнула. південна околиця міста”, “Два залпи. Тріщина”, “Солом’янський район, періодично чутно вибухи”, — пишуть кияни в соцмережах.

Крім того, звуки були чутні в населеному пункті Хотянівка, за словами місцевої жительки, вона відчула вибухову хвилю. Також про звуки вибухів повідомили мешканці Бучі.

У черговій частині Нацполиции Києва в коментарі виданню підтвердили, що від громадян надходили повідомлення про звуки вибухів. “Поки проводиться перевірка, інформації поки немає”, — відзначили в черговій частині.

Нагадаємо, у Вінницькій області сталася пожежа й вибухи на складах боєприпасів військової частини.

26 вересня президент України Порошенко святкував свій день народження.

Раніше російські безпілотники неодноразово успішно атакували українські склади боєприпасів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-09-2017 8:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100