29.03.2024 01:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хуйлостан розміщує свої війська так, щоб швидко вторгнутися до України, — дослідження аналітичного центру США

 

За період з 2014 року Росія розмістила і реорганізувала свої військові сили, щоб підтримати швидке механізоване вторгнення з півночі та сходу України.

Про це йдеться у  дослідженні американського аналітичного центру Institute for the Study of War «Російська військова постава: бойовий порядок сухопутних сил», повідомляє 40ka.info.

За даними аналітиків, у 50 милях від кордону України Кремль розмістив сухопутні сили вздовж окремих ліній наступу з захищеними тилами.

Також вздовж російсько-українського кордону розміщено декілька механізованих підрозділів.

«Біля кордону з Україною розташовано 3 механізованих підрозділи, у той час, як в балтійському регіоні розміщено лише 1 десантний підрозділ, що не є оптимальним для масштабного механізованого вторгнення», — зазначається у дослідженні.

У центрі зазначають, що у країнах Балтії росіяни готові до проведення гібридної військової інтервенції, подібно до того, що вони робили в Україні після Майдану, попри те, що  російські наземні сили не було розміщено або реорганізовано для проведення військових дій без попередження у тому регіоні.

«Лідери США та європейські союзники не готові до того, що Путін замислив у війні з Україною та країнами Балтії», — зазначає аналітичний центр, тож експерти закликали «переоцінити найімовірніші сценарії дій Росії і переглянути військові та невійськові інструменти, необхідні для захисту союзників НАТО та України від можливої російської агресії».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-03-2018 20:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100