19.04.2024 05:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Два мільйони солдатів, — ціна повернення окупованого Донбасу військовим шляхом

 

Українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією, вважає спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Звичайно, українці не зможуть повернути територію, вже захоплену Росією. Росія занадто сильна. Але ціна подальшого наступу для РФ вже виросла, і буде рости ще більше», — сказав він в ході візиту на Донбас, передає BBC.

 

 

Мається на увазі виключно військовий шлях повернення Україною окупованих територій. Це виключено унаслідок неспівставного потенціалу України і Російської Федерації. Ми не можемо проводити наступальні дії на Сході навіть якщо ми мобілізуємо все українське суспільство. Ми не маємо цих сил, тому що проведення операції на Сході передбачає проведення додаткових операцій на інших напрямках з метою забезпечення територіальної цілісності України.

Це потребує по самим скромним розрахункам приблизно два мільйони солдатів. Ми собі не можемо цього дозволити, і Україна собі не може такого дозволити в принципі.

Так, безумовно, ми ті території повернемо, але політично-військовим шляхом і тільки після того, як складуться такі умови, що Росія просто не зможе фізично утримувати ті території під тиском санкцій і проваджувати нормальну економічну політику. Після того, коли вона буде неспроможна забезпечувати мінімальний порядок на тих територіях і з огляду на те, що ці території можуть стати зоною анархії — тільки тоді Україна зможе проводити поліцейську операцію по встановленню конституційного ладу на тій території. Це буде військово-поліцейська операція.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-05-2018 18:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100