28.03.2024 19:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

РосЗМІ повідомили, що путінського терориста Захарченка вбила «чебурашка»

 

В окупованих районах Донецької області, незважаючи на заяви про причетність «українських диверсійних груп», продовжують шукати реальних вбивць ватажка бойовиків Олександра Захарченка, є нові версії, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це написало російське видання «Московський комсомолець».

Зазначається, що тривають масові раптові перевірки на транспортних розв'язках та виїздах з Донецька, на прикордонних переходах з Росією доглядають всіх чоловіків.

Крім того, в місті також проходять перевірки, посилена комендантська година і оголошено надзвичайний стан.

У виданні додають, що інформація про роботу спеціальної слідчої бригади ФСБ РФ вже стала офіційною і там нібито вже знають, кого саме треба шукати.

«Москва, схоже, вкрай зацікавлена ​​в пошуку винних. Про оголошене по гарячих слідах» затримання диверсантів" вже не згадують, з місця замаху у кафе «Сепар» зібрали вже, здається, навіть придорожній пил, йде розслідування", — сказано в публікації.

Також повідомляється, що в ОРДО «не вщухають чутки» про причетність до вбивства охоронців Захарченка або інших людей з його оточення.

«За останніми даними, вибухівку заклали не в люстру, а в вивіску над входом в кафе „Сепар“ — ту саму, на якій красувався Чебурашка у камуфляжі», — йдеться в публікації.

Передбачається, що у тих, хто встановив вибуховий пристрій, було достатньо часу для монтажу, а так само вони знали графік пересування ватажка бойовиків і активували його дистанційно.

Відзначається, що про затримання охоронця або його пошуки достовірної інформації немає, але при цьому нібито відомо, що «в опалу за звинуваченням у халатності» потрапило керівництво так званої «республіканської служби державної охорони ДНР».

У виданні додають, що хоча всі необхідні застережні заходи перед приїздом Захарченко в кафе були прийняті, але собака не виявила вибухівки, прикріплену над входом.

Крім того повідомляється, що так звана «держохорона» ОРДО була одним з «найбільш впливових силових відомств, який претендував на участь в політичних розкладах».

Там нібито не любили радника Захарченка з ідеологічних питань Олександра Казакова та його креатуру — Захара Прілепіна, який раніше переїхав до Москви. Сам же Захарченко вирішив розформувати це «відомство», але не встиг.

Так само повідомляється, що новий ватажок донецьких бойовиків Дмитро Трапезников зараз «претендує на роль своєрідного» Брежнєва", фігури, яка цілком може сісти на «трон» надовго".

Однак у виданні додають, що йому ще слід «домовитися з усіма».

Проте, на фотографіях, опублікованих в день вбивства, видно, що епіцентр вибуху був у приміщенні кафе, а не біля входу. Видно, що вивіска «Сепар» постраждала лише від вибухової хвилі.

31 серпня ватажок путінських терористів ОРДО Олександр Захарченко загинув внаслідок вибуху у ресторані у центрі Донецька. У бандугрупуванні «ДНР» заявили, що внаслідок вибуху загинули двоє людей, дев'ять — постраждали.

На екстреному засіданні «уряду» бойовиків ОРДО оголосили, що тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО стане так званий «перший віце-прем'єр» Дмитро Трапєзніков.

Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу у зв'язку з убивством Захарченка за статтею «акт міжнародного тероризму» (ст. 361 КК РФ).

В СБУ підтвердили інформацію про загибель Захарченка.

РосЗМІ повідомили про затримання у Донецьку підозрюваних у замаху на Захарченка. Зазначалося, що затримані — «українські диверсанти і пов'язані з ними особи».

Пізніше виконуючий обов'язки так званого «глави ДНР» Дмитро Трапєзніков заявив, що затримані за підозрою у вбивстві Олександра Захарченка підтвердили причетність України до цього злочину.

В Україні подібні звинувачення спростовують і додають, що це можуть бути внутрішні чвари бойовиків.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-09-2018 20:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100