19.03.2024 04:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російські окупанти продовжують блокувати ремонт мосту в Станиці Луганській. Відео

Окупанти завадили спеціалістам-проектувальникам наблизитись до зруйнованого мосту в Станиці Луганській і почати відновлення споруди, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Прибули проектанти, прибули спеціалісти, які повинні були оцінити ситуацію по зруйнованому мосту, щоб виготовити відповідний проект. Як тільки проектанти спустилися до провалу, вони були попереджені про те, що це буде сприйняте, як акт агресії, і людина у військовій формі, яка перебуває на протилежній стороні, заборонила далі пересуватися.

В черговий раз російська сторона і окупанти показали, що вони не бажають створювати відповідні умови для ремонту мосту», — заявив у Facebook голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін.

Міст через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській був зруйнований у березні у 2015 році внаслідок вибуху під час боїв. По мосту неможливо ні проїхати, ні пройти.

Українська влада неодноразово закликала бойовиків до розведення сил і початку будівництва мосту у Станиці Луганській.

На початку липня президент Володимир Зеленський заявив, що готовий дати бойовикам на Донбасі 8 днів, щоб почати будувати міст у Станиці Луганській, і вже за місяць він має бути готовий. За його словами, відновлення мосту  — один із пунктів Мінських домовленостей...

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-07-2019 16:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100