19.03.2024 11:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рашистські окупанти обстріляли ділянку розведення військ у районі населеного пункту Золоте

Збройні формування Росії та її найманці знову обстріляли ділянку розведення сил і засобів у районі населеного пункту Золоте з міномета калібру 82 мм, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться у заяві Об’єднаних сил у Facebook.

Бойовики протягом доби 17 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв із артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї позиції Об'єднаних сил неподалік Пісків, Лебединського, Пищевика, Миколаївки, Красногорівки, Павлополя, Новолуганського, Золотого, Майорська, Кримського, Авдіївки.

1 жовтня президент Володимир Зеленський заявив про досягнення на зустрічі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі домовленості про початок розведення військ у Петровському та Золотому.

Міністр оборони Андрій Загороднюк пояснив, що заплановане розведення сил на Донбасі в районі Петрівського і Золотого можливе у разі дотримання режиму припинення вогню впродовж тижня.

7 жовтня мало початися розведення сил, проте бойовики порушили домовленість.

У Кремлі заявили, що не можуть гарантувати відведення військ на Донбасі.

П’ятий президент України народний депутат 9 скликання Петро Порошенко застерігає, що з відходом Об’єднаних сил на позиції трирічної  давнини, українські війська втрачають три десятка населених пунктів і низку ключових висот.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-10-2019 19:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100