19.03.2024 16:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Йолка»-2. Під офісом президента на Банковій облаштовують ковзанку, обмежуючи право громадян на протести. 3 фото

На подвір’ї перед входом до офісу президента України монтують новорічну ковзанку, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Ковзанку розташували практично перед входом до офісу президента, де нещодавно проводили акції активісти.

За даними «5 каналу», ковзанку площею 12 на 24 метри будуть встановлювати 12 днів.

За даними ТСН, ковзанка буде розміром 12×28 метрів, тобто загалом близько 300 квадратних метрів льодового покриття. Відкрити її планують напередодні Нового року – 28-29 грудня, однак все залежить від погодних умов. Працюватиме вона до 19 січня.

Катання на ковзанці буде безкоштовним, однак оренди ковзанів поруч не передбачено.

Генеральний директор Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) Євген Мушкін заявив ТСН, що ковзанка будується для популяризації проєкту «Зимова країна на ВДНГ», а також інших проєктів «Експоцентру», а всі виручені кошти від яких йдуть на відновлення державного ВДНГ.

Зрадник України Віктор Янукович виправдовував розгін акції протесту молоді у листопаді 2013 року необхідністю встановити новорічну ялинку.

Володимир Зеленський після інавгурації відкрив для проходу вулицю Банкову, де працює Офіс президента. З жовтня активісти приходять туди з акціями.

8 грудня під офісом президента почали акцію «Варта на Банковій», встановили намети. Їх згорнули лише після завершення зустрічі лідерів «нормандського формату» в Парижі, заявивши, що Зеленський не перейшов «червоні лінії», які б зашкодили Україні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-12-2019 13:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100