18.04.2024 14:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Герасимов заявив про узурпацію влади Зеленським

 

Узурпація влади президентом Володимиром Зеленським є неприйнятною в цивілізованій європейській державі й знищує цінності, за які українці вийшли на Майдан під час Революції Гідності.

Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов журналістам у парламенті, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Україна – це демократична країна з європейської сім’ї народів, тому саме таким чином після Революції Гідності будувалася вся система і гілки влади в країні. На жаль, сьогодні ми бачимо, що не тільки в питанні правоохоронних органів, а й в питанні парламенту, Кабінету міністрів іде повна узурпація влади в одні руки», – сказав народний депутат. Він, зокрема, прокоментував законопроєкт про дезінформацію, який передбачає запровадження цензури у ЗМІ та соціальних мережах.

«Давайте будемо відвертими – робляться спроби зробити з України навіть не Росію, а Північну Корею. Ті спроби зробити з журналістами те, що вони хотіли – і хоча хтось говорить, що відкликали законопроєкт, нічого не відкликали. Вони готуються ухвалювати його для того, щоб заткнути рота журналістам, які дають правдиву інформацію», – додав Герасимов.

Він наголосив, що ручне управління правоохоронними органами є неприпустимим в демократичній країні.

«Спроби, які зараз робляться, телефоном керувати правоохоронними органами. Голос Романа Труби на „плівках Труби“ на сьогодні підтверджений міжнародними експертами. І ми всі бачили, як офіс президента чітко розписував: кого чіпати, а кого не чіпати. Всі ці речі неприйнятні для демократичної країни, але, на жаль, я можу підтвердити, що спробу узурпувати владу робляться не тільки в питанні правоохоронних органів, а й в питаннях усіх гілок влади», – сказав парламентар.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-02-2020 23:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100