29.03.2024 16:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук: владі кремлівських посіпак вигідна епідемія в Україні?

Влада кремлівських посіпак зумисне реагує дуже повільно на надзвичайні події, що неприпустимо під час пандемії. Тому і вірус було безперешкодно завезено на Житомирщину.

Дочка померлої від COVID-19 пенсіонерки з Радомишля працює у Києві у дитсадку, тому є ймовірність інфікування киян.

ЗЕ-коронавірус. Дочка померлої від COVID-19 пенсіонерки з Радомишля працює у Києві у дитсадку

Чиновники з ЗЕкоманди не садять на карантин людей, які прибувають з країн де уже пандемія, усі ці люди роз'їжджаються Україною, ідуть громадським транспортом, ходять у громадські місця.
Помирають найбільше від коронавірусу люди похилого віку! Це така пекельна пенсійна реформа від Зеленського? Владі вигідна епідемія в Україні?  Їхні родини точно будуть в безпеці. Їх у Феофанії забезпечать апаратами для екстракорпоральної мембранної оксигенації, яких в Україні дуже і дуже мало.

Я писав про необхідність карантину ще 21 лютого:

#КакаяразницаКарантин в спеціальних боксах у США"Обсервація" в автобусах з розбитими шибками в УкраїніДо влади в...

Posted by Vadym Gladchuk on Friday, February 21, 2020

У мене враження, що Зеленському та його оточенню #какаяразица на громадян України. Колись же він заявляв, що для нього головне — це лише його сім'я. Тож ми маємо на посаді закінченого негідника та егоїста, якому суспільні інтереси до лампочки.

Як приклад, посадовцям Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine теж взагалі байдуже на нас?! Спеціалістам ВООЗ відмовили у в'ізді в Україну:

Щойно, в ефірі Rai News 24 професор Донато Греко, консультант ВООЗ, заявив, що він разом з іншими експертами,...

Posted by Oles Horodetskyy on Saturday, March 14, 2020

В ефірі Rai News 24 професор Донато Греко, консультант ВООЗ, заявив, що він разом з іншими експертами, направленими ВООЗ, не зміг поїхати в Україну через заборону в'їзду для іноземців.
Дуже дивна заява. Можливо, посольство України Посольство України в Італії/ Ambasciata d'Ucraina in Italia зконтактує з професором і з'ясує цей неприємний інцидент? Адже, на всю Італію було заявлено, що Україна відмовила у в'їзді групі експертів ВООЗ, які їхали допомагати у боротьбі з коронавірусом!

Зеленський та уряд Шмигаля досі не ввели державне регулювання цін на засоби індивідуального захисту від епідемії коронавірусу. Лунали лише пустопорожні заяві по телебаченню, що «в нас все буде добре»:

Зеленський запевняє, що "в нас все буде добре", тоді навіщо ці нові рекомендації МОЗ щодо поховання померлих від...

Posted by Vadym Gladchuk on Sunday, March 15, 2020

Але реальність вражає. 14 березня 2020 року. Novus на вулиці Здолбунівська, 7Г.  Медичні маски. Ціна 1200 грн. 00 коп! За 1 пачку:

Сьогодні потрапив в Novus на : вулиці Здолбунівська, 7Г. Їхав до друзів на день народження, хотів купити солодощі ...

Posted by Yuri Bauman on Saturday, March 14, 2020

Зеленський, чому маски та рукавички з Держрезерву досі не на полицях аптек?! Чому нема державного регулювання цін на необхідне?

Я рекомендую Зеленському звільнити займану посаду, разом з Сивохо та іншими ватниками. Цим «новим» кремлівським кадрам з шапіто, які нібито «служать народу» пора негайно їхати у Ростов до папіка, за якого колись вони дуже любили агітували на своїх концертах «95-кварталу».

Україна — не 95-квартал!
Зеленському — імпічмент!

Робіть репост, якщо підтримуєте вимогу оголошення імпічменту зраднику Зеленському.

Слава Україні!

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-03-2020 10:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100