11.05.2024 05:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зекоманда! У зради строку давності нема

 

Зеля знав про напад і нічого не зробив для оборони держави.
Чому?
Це питання бентежить мене досі.
ЦРУ попередило Зелю про атаку рашистів ще у середині січня 2022 року.
«Не верил что такое может быть», — кажуть мої російськомовні друзі.
Фактам не вірити?! Супутниковим знімкам, записам розмов, оперативно-тактичним планам, евакуації всіх іноземних послів і т.д.!
Ні, Зеля свідомо ігнорував повідомлення західних розвідок і навіть принижував наших західних союзників у деяких своїх заявах.
19 січня 2022 року Зеленський виступив зі своєю знаменитою промовою.
Ось цитата: «Що робити вам? Тільки одне... Відкриємо Запорізький міст. За рік – збудуємо найбільшу трасу в Україні від Ужгорода до Луганська. Будемо будувати дороги, мости, школи, стадіони, вагони, літаки і танки. Вакцинуємо переважну більшість населення. В квітні — відзначимо Великдень. В травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики, і звісно – День Перемоги. А далі літо». Наскільки справдилася ця маячня Зеленського вам розповість кожен мешканець Бучі та Ірпеня.
Хочеш миру — готуйся до війни. Відома приказка. Але зелені гниди будували дороги. Для рашистських танків? Чому розмінували Чаплинський перешийок? Щоб Херсон вороги легко могли окупувати?
Через злочинну бездіяльність та державу зраду команди зелених виродків ми маємо Тростянець та Ірпінь. Зруйнований вщент Маріуполь, розгромлений Харків. Знищену «Мрію» та десятки сіл та містечок нашої України. Тисячі і тисячі загиблих та закатованих українців. Зламані долі мільйонів громадян України.
Мета мого допису не розкол суспільства у час війни, а нагадування, що після нашої перемоги, а вона таки буде, нас чекає інша боротьба, з внутрішнім ворогом.
Тут і треба пам'ятати про тищенків, юрченків, гогілашвілі, мир в очах путіна, розкрадений ковідний фонд, 150 сфабрикованих справ проти Порошенко (справи — фейк, але слідчі витрачали державні кошти), сержанта Журавля...
У зради строку давності нема, — казали у козацькі часи.
Зрадники, колаборанти та посіпаки путіна мають відповісти перед українським народом.
Слава Україні!
Смерть ворогам!
Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-04-2022 9:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100