19.04.2024 16:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зґвалтована та без нігтів Карина Єршова лежала на задньому дворі: чергова історія звірства російських солдат. 5 фото

 

Стало відомо про ще один випадок звірства росіян до мирного населення багатостраждальної Бучі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Тіло 23-річної Карини Єршової знайшли понівеченим у Бучі. Перед смертю путінські солдати гвалтували дівчину, яка намагалася битися з ворогом так сильно, що більшість нігтів була відсутня…

«Це було так, ніби вона намагалася сваритися та відчайдушно боролася з росіянами. Її застрелили в упор. У неї відсутня майже половина голови», — розповів журналістам британського видання The Telegraph вітчим вбитої дівчини — Андрій Деренко.

Понівечене тіло Карини Єршової російські солдати кинули на задній двір одного з будинків у Бучі.

Лише після 33 днів окупації міста убита горем родина дівчина змогла по-людськи попрощатися зі своїм ангелом. Похорон пройшов у Білій Церкві.

 

На фото видно, як мати жертви — Олена Деренко скрутилася від горя над труною єдиної доньки, коли проводила її в останній земний шлях. Андрій Деренко не дозволив своїй дружині відкрити труну понівеченої дочки, щоб захистити її від ще більшого горя.

 

 

Поліція підтвердила батькам інформацію, що Карину перед смертю жорстоко катували, однако подробиці знущань їм не розповідали.

«Руки були обпалені до кісток, при цьому на пальцях залишилися срібні каблучки, які вона завжди носила. Також на нозі дівчини було накладено джґут, мабуть, щоб зупинити кровотечу від вогнепального поранення», - додали у міськраді.

До слова, у 2014 році родина вбитої Карини Єршової втекла з Донецька через «рускій мір». У Бучі Каріна з подругою знімала квартиру. До війни вона працювала адміністратором у суші-ресторані і мала плани розвивати власний невеликий бізнес. Карина Єршова була відома своєю любов'ю до татуювань. Перше татуювання у неї був день, місяць і рік, коли вона зустріла своє перше кохання. За два дні до початку війни вона зробила третю татуювання – змію, прикрашену квітами на лівому передпліччі. «Вона любила життя», — розповіла її мати. «Її все цікавило, як і всі молоді люди. Вона була дуже добра і добре спілкувалася. Поруч із нею було легко перебувати».

 

 

Нині її рідні заявляють, що ненавидять путіна вже вдвічі.

«Ми їх ненавидимо. Я ненавиджу росіян, бо вони вбили мою дівчинку. Російські солдати — не люди, вони — тварини. Відтепер мені соромно говорити російською, от яка в мене люта ненависть до них», — додає журналістам The Telegraph вітчим загиблої.

Точна дата смерті Карини невідома, як і багатьох інших вбитих у Бучі. Проте на звʼязок українка перестала виходити на початку березня, а її мати 16 березня 2022 року у фейсбуці просила знайти доньку.

У Бучі, Гостомелі, Ірпені, Бородянці та інших окупованих містечках і селах України триває розслідування масового застосування тортур, сексуального насильства, вбивств мирних жителів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-04-2022 8:42 | Кількість переглядів 11723 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100