19.03.2024 12:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російські війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру України

 

Російські окупанти вранці 25 квітня 2022 року обстріляли 5 залізничних станцій в центрі та на заході України, є загиблі і травмовані. Дві ракети пролетіли над Хмельницькою АЕС, повідомляє sprotiv.org.

Про це стало відомо від голови правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин та Укрзалізниці у Telegram, голови Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у Telegram, Енергоатом у Telegram

«Російські війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру. Сьогодні вранці протягом години під обстріл попали 5 залізничних станцій в центральній та західній Україні. Як мінімум 16 пасажирських поїздів будуть затримані. Постраждалі є, деталі з’ясовуємо. Буду інформувати», написав Олександр Камишин у телеграмі.

В УЗ повідомили, що у зв’язку з пошкодженням тягових підстанцій відсутня напруга в контактній мережі на дільницях Шепетівка – Козятин, Жмеринка – Козятин, Козятин – Фастів.

Поїзди, що прямують вказаними дільницями, затримуються.

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль повідомив, що ворог завдав два ракетні удари по залізничній інфраструктурі області. Жертв немає, збитки встановлюються.

Голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив, що в результаті російських обстрілів Жмеринки та Козятина у Вінницький області є загиблі та поранені.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-04-2022 11:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100