28.04.2024 09:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук проти реалізації ймовірних таємних домовленостей Зеленського та Патрушева щодо передачі росії Донбасу та Херсонщини

"- Хресний, як дізнатися хто зрадник?
— Той, хто перший запропонує домовлятися з ворогом! "
(фільм «Хрещений батько»).
30 травня 2022 року стало відомо, що прессекретар резиЗЕдента Сергій Нікіфоров заявив наступне: «Президент України Володимир Зеленський розгляне пропозицію провести телефонні переговори з главами Росії та Туреччини Владіміром Путіним і Тайіпом Ердоганом, якщо президент РФ буде готовий у них брати участь».
Постійні заяви Ze про його наміри поговорити та побачитися з путіним на мою думку свідчать про намагання російської розвідки через свого реЗЕдента домогтися припинення вогню для того, щоб дати можливість збройним силам країни-агресора провести мобілізацію та навчання, перегрупування сил та побудову укріплень на окупованих територіях.
Припинення вогню призведе до закріплення російських окупантів у Херсонській, Луганський та Донецькій областях. Наслідком чого стане суттєве зростання складності звільнення цих тимчасово окупованих територій для ЗСУ. Також російські депутати з Дердури заявляли про наміри анексувати захоплені області України до складу рф.
Розвідка Британії повідомила, що росія зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середньої та молодшої ланки у війні в Україні, що призведе до подальшого зниження бойового духу і поганої дисципліни у її військах в Україні.
Раніше у британській розвідці констатували, що росія не змогла правильно використати свої повітряно-десантні війська в Україні, що призвело до значних втрат у багатьох елітних підрозділах цих сил.

Я категорично проти подальшої реалізації ймовірних таємних домовленостей Зеленського та Патрушева щодо передачі росії Українського Донбасу та Українського півдня.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-05-2022 9:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100