19.03.2024 04:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рашист Медведєв заявив, що економічні санкції для росії є приводом для війни

 

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що західні санкції проти Росії можуть бути кваліфіковані як акт міжнародної агресії і навіть як «casus belli» (привід для війни – ред.), повідомляє sprotiv.org.

«Хотів би ще раз відзначити, що за певних обставин такі ворожі заходи можуть бути кваліфіковані як акт міжнародної агресії. І навіть як casus belli.

У відповідь на них у держави виникає право на індивідуальну та колективну самооборону», — сказав Медведєв на пленарному засіданні X Петербурзького міжнародного юридичного форуму, пише рашистське видання РИА Новости.

За словами Медведєва, нібито «хамська та цинічна практика односторонніх обмежувальних заходів проти Росії, незаконність яких неодноразово підкреслювалася на всіх рівнях, схожа, як кажуть самі наші опоненти, на оголошення економічної війни».

Росія 8 років здійснювала гібридну агресію проти України на Донбасі, також вона окупувала український Крим. З 24 лютого РФ почала повномасштабне вторгнення в Україну з численними жертвами серед мирного населення, за що проти неї країни Заходу ввели низку санкцій. Однак РФ, продовжуючи війну в Україні, намагається представити все так, нібито це Захід здійснює економічну агресію проти неї.

Раніше Медведєв говорив, що Росія може застосувати ядерну зброю у чотирьох випадках, один з яких - акт агресії проти Росії чи її союзників, у результаті якого під загрозою було би існування країни. Пізніше Медведєв заявив, що санкції проти Росії можуть бути розцінені як акт агресії західних країн.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-07-2022 14:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100