27.04.2024 07:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Байден про ядерний шантаж терориста путіна — найбільший подібний ризик Армагедону з часів Карибської кризи

 

Погрози президента РФ Володимира путіна застосувати ядерну зброю реальні, створюють  найбільший подібний ризик з часів Карибської кризи та можуть призвести до  Армагеддону, про це заявив президент США Джо Байден, — повідомляє sprotiv.org.

«Він (путін – Ред.) не жартує, коли говорить про потенційне застосування тактичної ядерної зброї або біологічної та хімічної зброї, тому що його збройні сили, можна сказати, значно недопрацьовують. Я не думаю, що існує така річ, як можливість легко застосувати тактичну ядерну зброю і не закінчити Армагеддоном.

Вперше після кубинської ракетної кризи ми маємо пряму загрозу використання ядерної зброї, якщо дійсно все продовжуватиметься тим шляхом, яким вони йшли», — цитує Bloomberg та Reuters президента США Джо Байдена.

За словами Байдена, "ми не стикалися з перспективою Армагеддону з часів Кеннеді (Джона Кеннеді — Ред.) та кубинської ракетної кризи".

Байден сказав, що він і офіційні особи США шукають дипломатичний вихід. За словами Байдена, у США намагаються з’ясувати, «де він (путін – Ред.) опиняється в такому становищі, що не тільки не втратить обличчя, а й не втратить значну владу в Росії?».

21 вересня 2022 року міжнародний терорист з росії Володимир путін після оголошення часткової мобілізації в РФ знову пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-10-2022 15:11 | Кількість переглядів 29301 переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100