19.03.2024 08:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зеленський та його організоване злочинне угрупування зрадників імплементували три російські диктаторські закони в Україні

У зрадників та злодіїв тепер прав більше, чим у захисників України!

Зрадник та ворог України Зеленський підписав диктаторський закон про посилення відповідальності українських військовослужбовців.
Цей закон забороняє пом'якшувати покарання чи давати умовні строки для військових, засуджених за такі злочини: непокора, невиконання наказу, погрози чи насильство щодо начальника, самовільне залишення військової частини, дезертирство, самовільне залишення поля бою.
Тепер судді не будуть враховувати всі обставини справи, коли виносять вирок у справах про військові злочини.
Тепер судова практика буде одностайна – усім військовим реальні й великі строки. І тим, хто самовільно залишив місце служби, бо перебував у стані алкогольного сп'яніння, і тим, хто за станом здоров'я дійсно не зміг вчасно прибути на службу.
Петиція з проханням до президента ветувати тоталітарний закон щодо посилення відповідальності військових була опублікована 15 грудня і набрала за добу понад 25,5 тисяч голосів при необхідних для розгляду 25 тисячах.
На росії теж посилювали відповідальність для військових та військовозобов'язаних росіян.
Це вже третій диктаторський закон як у росії підписаний Зеленським.
Перший — про Конституційний суд, де більшість суддів тепер Зеленський контролюватиме. Це дає йому безпрецендентну диктаторську владу.
Другий «Про медіа» — де сайти Нацрада може штрафувати та блокувати без рішення суду, як це свавільно робить Роскомнадзор у росії.

Чому Зеленський та його організоване злочинне угрупування зрадників та корупціонерів імплементують російські закони в Україні, перетворюючи її у концтабір суворого режиму?

Vadym Gladchuk, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-01-2023 13:15 | Кількість переглядів 2768119 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100