27.04.2024 11:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадник Зеленський відмовився від розміщення військ країн НАТО в Україні

Законопроект про мобілізацію Комітет нацбезпеки, оборони та розвідки розглядає тому, що на фронті не вистачає людей, навчених військовій справі.

Але Зеленський відмовляється від таких людей. Зеленський відмовляється від тисяч і тисяч професійних військових країн НАТО, які можуть нам допомогти знищити всіх російських окупантів та звільнити окуповані території.
Рашистський виродок Ze розуміє, що з іноземними військами йому тяжче буде здавати Україну хуйлу, що він робить з 2019 року. А за загибель іноземних військ, в результаті здачі їх позицій, він буде засуджений і такий варіант не пройде, як проходить із ЗСУ.
Рашисти хочуть відрізати Україну від Чорного моря і пробити коридор до Молдови.
Макрон можливо має дані розвідки про плани російських окупантів на це у майбутньому, тому запропонував французькі війська. Зрадник Зеленський відмовився.
Оборона Миколаєва та Одеси — це стратегічний напрямок для України.
Якщо в Україну прийде Французький Іноземний легіон, то здати державу хуйлу згідно оманських домовленостей вже не вдасться. Тому путінський Бонебіду відмовився від допомоги країн НАТО.

Російському шпигуну Зеленському не перемога України потрібна, він виконує завдання фсб рф по знищенню ЗСУ, по геноциду українців та допомагає російській окупації.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-03-2024 10:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100