27.07.2024 03:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Циркони збито. Хуйло обісрався. Розслідування

Циркон був такою самою іконою путина, як і Кинжал, але останній настільки підмочив репутацію вундервафлі, що довелося кидати в бій явно не профільну зброю, заточену на поразку великих морських цілей, насамперед авіаносців.
Звідси випливав простий висновок у тому, сто разів наявні кошти ППО противника немає можливості відпрацювати по Цирконам, то авіаносцям – хана. До речі, саме це озвучували їхні численні голови, а вже кінодокументалісти взагалі співали гімни та кантати цій ракеті. Десь уже понад півроку тому можна було побачити обговорення теми «перепаювання» Циркону для роботи з наземними цілями. Тоді були перехоплені перші Кинджали і хоча офіційний кремль відмовлявся це визнати, але всім уже було зрозуміло, що їх збивають і що з цим треба щось робити.
Так ось у рамках цього обговорення «фахівці» писали про те, що там треба буде вирішувати низку проблем із системою наведення ракети, оскільки її висока швидкість висуває особливі вимоги саме до наведення. А ось про можливість її перехоплення — Всі вважали, що перехопити Циркон, не реально, а якщо так, то й витрачати час на обговорення цього аспекту завдання, немає жодного сенсу.
Але противник відстрілявся 2 ракетами, і обидві вони були збиті. Ще раз — вдалося збити просто ультимативну зброю противника, якою він планував топити американські авіаносці і вважаючи, що це питання вже вирішене, прутин і гнув пальці, розповідаючи про те, що американський флот — не загроза для кораблів. І ось виявилося, що ЗСУ перехоплює вундервафлі не найновішими системами ППО. Причому було запущено дві ракети, і обидві вони були вражені зенітними засобами. І впало відразу 2 міфи!
1й про те, що путин просто не хотів застосовувати новітню зброю по Києву. Як бачимо – застосував і збили. 2й міф полягав у тому, що пу має козир у рукаві проти американського флоту. Як виявилося, цей міф ще менше відповідає реальності, оскільки можливості американського флоту у плані ППО/ПРО як у плані кількості, так і в плані якості далеко перевищують наші. За рядом позицій – на покоління. Тож увесь світ побачив, що путінські погрози стоять на міфах та відвертій брехні. І ось тепер там напевно пошкодували, що бахнули Цирконами. Краще тримали б їх подалі від війни, як Армати або Су-57.
Поки воно не димиться знищеним, можна розповідати будь-які байки, а тепер – все.
Хуйло обісрався

Анастасія Зеленська, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-03-2024 8:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100