27.04.2024 10:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

путін найбільший у світі серійний злочинець схиблений на ідеї відродження СРСР та Варшавського договору

Я на 100% був впевнений, що саме 24 лютого 2022 року російські війська почнуть повномаштабне вторгнення.
Я вважаю, що путін найбільший у світі серійний злочинець схиблений на ідеї відродження СРСР та Варшавського договору. Тому намагаюсь застовувавати відомий метод у криміналістиці: мислити як злочинець, а для цього знати про нього як найбільше.
23.02.2022 «Дєньсавєцкайарміі» і саме на наступний день після цієї дати шизонутий на нумерології психопат путін планував повномаштабне вторгнення, перед тим напоївши своїх солдат так званими «фронтовими 100 грамами».
До речі, Bloomberg тоді писав, що головний комуніст Китаю Сі Цзиньпін під час зустрічі у Пекіні просив путіна не починати вторгнення до закінчення ігор в Китаї 20 лютого 2022 року.
До того ж я бачив у телеграмі фотокопії оперативних планів рашистських БТГ, де була вказана дата 24.02.2022.
Я зміг передбачити плани споконвічного ворога державної незалежності України та написав 24 лютого 2022 року про наміри рашистів захопити аеродроми у безпосередній близькості до Києва за допомогою десанту з вертольотів. путін у цьому копіював схеми по вторгненню росії-СРСР у Казахстані 2022 року та до Чехословаччини 1968 року.
У путіна та гітлера є багато спільного. Це соціальні психопати, психика яких була травмована війнами. Гітлер не міг змиритися з поразкою Німеччини у Першій Світовій, а путін не може змиритися з поразкою СРСР у Холодній війні.
У 1914 році єфрейтор Гітлер брав участь у позиційних боях у Французькій Фландрії, у 1915 – воював під Нав-Шапелем та Аррасом.
З 1979-го по 1984-й путін служив у 1-му відділі ленінградського Управління КДБ. Так зване «РТ» — розвідка з території, куди входила мережа перших відділів, займалася вербуванням іноземців, які приїздили в СРСР, і радянських громадян, які спілкувалися з іноземцями або виїжджали за кордон.
путін працював у 8-му відділі управління «С» КДБ. Управління «С» — це нелегальна розвідка, 8-й відділ — «Прямі дії» (терор і диверсії на закордонній території). Журналісти, посилаючись на колишнього члена терористичного угруповання «Фракція Червоної армії» (РАФ) Дітмара Клодо, пише про співучасть путіна в убивствах і терактах на території ФРН.
путін не може зрозуміти чому розпався СРСР й не бажає це приймати. Його агресивні бажання відродити СРСР та Варшавський договір загрожують безпеці людства.
Кат путін вбив сотні тисяч людей, його солдати своїми ракетами та дронами щодня вбивають дітей у нашій Україні, руйнують лікарні, пологові будинки, школи. Російські окупанти стирають з землі великі українські міста, а родючі черноземи України перетворились на великі цвинтарі.
«По Києву, Берліну, Лондону, Вашингтону. По всіх інших красивих історичних місцях, давно введених у польотні цілі нашої ядерної тріади», — російський терорист та спільник путіна Медведєв знову погрожує Києву, Берліну, Лондону і Вашингтону ядерними ударами. Російські урядовці систематично залякують демократичні країни застосуванням ядерної зброї.

Уряди країн НАТО мають нарешті офіційно визнати ката путіна міжнародним терористом та провести у кремлі контртерористичну операцію, ліквідувавши цю загрозу безпеці людства.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-02-2024 21:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100