30.04.2024 15:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зеленський бере участь у зйомках путінської кіноверсії Wag the Dog Film

Зеленський бере участь у зйомках путінської кіноверсії Wag the Dog Film
«Хвіст крутить собакою» найкращий фільм, який демонструє можливості створення штучної реальності за допомогою кіно та новин.
Лише професійний талановитий актор може забезпечити замовнику потрібний результат.
Саме тому путін та Патрушев затвердили кандидатуру актора Зеленського для плану фсб рф «Буратіно» по окупації України.
Саме тому російський шпигун Зеленський та слуги російського народу злочинно монополізували телебачення в Україні, формуючи культ особи Ze та поширюючи неправдиві новини для мільйонів українців.
Зеленський вже 5 рік грає роль президента України, роблячи все для знищення найбільшої незалежної держави у Європі та проводячи геноцид українців разом з путіним.
Конституція не дає права без виборів на ДРУГИЙ СТРОК залишатись Президентом України
Стаття 103. «Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування СТРОКОМ на п'ять років.»
Це конституційна норма.
Рішення Конституційного суду України у справі про строк, на який обирається Президент України
Резолютивна частина
Рішення «Положення частин першої, п’ятої статті 103 Конституції України необхідно розуміти так, що Президент України обирається громадянами України на позачергових, як і на чергових, виборах строком на п’ять років».
Посилання:
З опівночі 20 травня 2024 року (ст.103 ч.1 Конституції України).
Відповідно до ст. 108, 109, 110 та 111 Конституції України виконання обов'язків Президента України покладається на Голову Верховної Ради України.

Верховна Рада зобов’язана 20 травня 2024 року ухвалити постанову, якою постановити, що Зеленський є таким, що не може виконувати повноваження президента України у зв’язку з закінченням строку перебування на посту президента України відповідно до рішення Конституційного суду України у справі про строк, на який обирається Президент України.

Вадим Гладчук, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-04-2024 9:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100