30.04.2024 16:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Українці через державну зраду Зеленського щодо забезпечення ППО перетворилися на мішені у тирі

 

За кілька тижнів РФ випереджатиме Україну в артилерії 10 до 1, — генерал США Кристофер Каволі у зверненні до Конгресу.

Це катастрофа!
Зрадник Зеленський та його Z-влада за понад 2 роки повномаштабної війни не налагодили достатнього виробництва боєприпасів, щоб хоча б досягти паритету з російським ворогом.
Надія на те, що «закордон нам допоможе», схоже виявиляється марною через постійні дипломатичні «пройоби», які мають ознаки диверсій від Ze.
З часів Першої та Другої світової перевага у артилерійських пострілах є вирішальною для перемоги. Артилерія перетворює солдат на «гарматне м'ясо» — ось звідки пішов цей фразеологізм.
Як показує історія воєн перевага у артилерійських пострілах та масований вогонь дозволяє досягти надійного ураження ворога в найкоротший термін та знищити оборону.

У сучасній війні солдати не воюють лопатами, не вірте Кулебі. Потрібні боєприпаси та зброя. І їх повинно бути у рази більше чим у ворога. Ті хто відправляє мобілізованих на фронт воювати лопатами — це зрадники та вороги. Зрадницька, корумпована та злочинна Z-влада не забезпечуючи боєприпасами ЗСУ у достатній кількості, перетворює тисячі українців на «гарматне м'ясо» — витратний матеріал через перевагу російського ворожого вогню.

Щодо браку ППО, то свідченням та наслідком цього стало руйнування більшості електростанцій ДТЕК.
«5 із 6 ТЕС пошкоджено дуже сильно, деякі блоки зруйновано майже повністю, деякі частково», — це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук 22 березня 2024 року.
Голова наглядової ради ПАТ «Центренерго» Андрій Гота повідомив, що Зміївська ТЕС компанії на Харківщині повністю зруйнована атаками РФ, її в перспективі відновлюватимуть, але терміни і вартість цього відновлення поки що невідомі.
Неспроможність зрадницької, корумпованої та злочинної Z-влади захитити стратегічну енергетичну галузь від ракетних атак російського ворога свідчить про державну зраду та роботу на рашистів.
Україна за понад 2 роки повномаштабної війни отримала сотні мільярдів (!) доларів від країн Заходу, але ці кошти не пішли на закупівлю чи виробництво власного ППО.

Українці через злочинну бездіяльність та державну зраду ворога України Зеленського щодо забезпечення ППО перетворилися на мішені у тирі для російських ракет та шахедів.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-04-2024 10:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100