23.06.2024 05:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Колишній коханець Зеленського Кубраков передає матеріали до посольств країн НАТО про корупцію та держзраду Ze-влади

Джерело з оточення Зеленського передало США документи, авдіо та відеоматеріяли, котрі стосуються планів ГШ ЗСУ щодо контрнаступу та звільнення Криму, розроблених у листопаді 2022 — лютому 2023 року В матеріялах зафіксовано пряму заборону Зеленським проведення цієї операції.

Кажуть, що це колишній коханець Зеленського — Кубраков почав передавати скандальні матеріали до посольств країн НАТО про корупцію та держзраду Ze-влади Мабуть, дуже образився. Від любові до ненависті один крок, повідомляє sprotiv.org

Кубраков був введений Зеленським до Ставки указом №868/2022.

Олександр Кубраков коли працював в «Укравтодорі» не згадував про свого родича у Білорусі. Але на підряди для будівництва доріг білоруські державні компанії заходили в Україну регулярно. Як повідомляв «Апостроф», їх нібито негласно курирував Іван Кубраков. Названі « Белавтодор», "ДСТ №4 Бреста.

У пресі були публікації, що Кубраков — племінник голови МВС Білорусі Івана Кубракова. Схожість є?

Звільнений Олександр Кубраков в  Ze-команді був квотою КДБ Білорусі, тому зараз поки не відомо, хто буде представлятити інтереси бульбофюрера Лукашенка, який у 2019 році фінансово підтримував обрання москвіча Зеленського президентом України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2024 15:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100