19.09.2024 20:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мафіозі Пилипишин хоче отримати 100 тисяч з Сальнікова за «моральні страждання»

На фото Віталій Сальніков

23 січня 2013 року о 14:30 в Солом'янському районному суді Києва відбудеться розгляд цивільної справи за позовом Віктора Пилипишина про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди. Екс-голова Шевченківської райдержадміністрації подав позов на колишнього директора дитячо-юнацької спортивної школи №7 Віталія Сальнікова, який звинувачує Віктора Пилипишина у замовленні його вбивства.

 

 

Улітку 2009 року на вхідних дверях квартири директора ДЮСШ №7 встановили розтяжку з військовою гранатою Ф1. Вибух таки стався, але Віталій Сальніков чудом залишився живий, втративши 3 літри крові, отримавши опіки першого ступеня та сотню осколків, які так і лишилися в ногах – нижче колін чоловік не відчуває кінцівок і досі.

 

 

Як зазначає Сальніков, замовлення вбивства відбулося через бажання голови Шевченківського району Віктора Пилипишина звести на базі ДЮСШ розважальний комплекс, із чим директор принципово не погоджувався.

У позовній заяві зазначено, що інформація, яку поширив Віталій Сальніков, «...завдала Позивачу моральних страждань, він втратив душевний спокій, інтерес до життя, дуже хвилюється, через неправдиві відомості ставлення людей до Позивача змінилося». Віктор Пилипишин вимагає у суду стягнути 100 тисяч гривень з відповідача за завдану йому моральну шкоду.

Можна припустити, що саме «зміною ставлення людей» до В. Пилипишина після фальсифікації результатів виборів на ОВК №223 можна пояснити поданий позов, оскільки Віталій Сальніков почав звинувачувати його у замаху на своє життя ще з 2009 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2013 10:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100