23.04.2024 23:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мафіозі Пилипишин таки пішов на вибори

Віктор Пилипишин, який минулого року не зміг потрапити до Верховної Ради, подав документи на реєстрацію у довиборах до 223 округу.

Про це «Українській правді» повідомили у прес-службі ЦВК.

"Так. Він подав документи вчора. Десь в районі 20 години «з копійками», — повідомили у прес-службі.

У ЦВК також нагадали, що 14 листопада 2013 року ЦВК о 24 годині вечора завершила прийом документів від кандидатів в депутати.

«Тепер, за законом, ЦВК має 5 днів на розгляд поданих документів і прийняття відповідного рішення», — додали у прес-службі.

Раніше екс-кандидат у депутати по 223 округу на виборах 2012 року заявив, що піде на перевибори тільки після рішення суду.

«Я офіційно заявляю, що не скористаюся своїм правом бути обраним 15 грудня, якщо не одержу слушне рішення суду. Залишилося кілька днів», — писав тоді Пилипишин.

Між тим рішення суду досі немає, а наступне засідання має відбутися цього дня о 14:30.

Як відомо, Пилипишина судять за корупційні рішення прийняті ним на посаді глави Шевченківської райадміністрації Києва.

Він звинувачується в перевищенні влади і службових повноважень, які заподіяли збитки громаді на суму понад 15 мільйонів гривень, а саме — в незаконних діях щодо відчуження нерухомого майна.

Юрій Левченко від «Свободи» на виборах у Верховну Раду по 223-му мажоритарному округу переміг Пилипишина, однак ЦВК не визнала результати виборів, через їх фальсифікацію окружкомом.

Під час підрахунку голосів у комісії відбувалися блокування роботи, використання сльозогінного газу. Були сфальсифікувані протоколи та данні, що подавалися на сервер ЦВК.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-11-2013 10:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100