30.04.2024 21:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Симулянтка Горіна: «мене хотіли вбити»

Народний депутат від партії регіонів Ірина Горіна запевняє, що, кидаючи в неї снігом, її хотіли вбити.

Про це на своїй станиці Facebook пише журналіст Дмитро Гнап, який додзвонився до Гориної і в лікарню, де її оглянули.

За словами Гнапа, регіоналка скаржиться, що її постійно рве й сильно болить голова, тому що в неї «попали снігом, у якому були лід і земля».

"У землі, напевно, був камінь. Я була вся в землі, розумієте? Мене хотіли вбити! Вони були в темних куртках і медичних масках! Вони кричали мені: «Тебе треба, сука, убити!», — процитував Гнап Горіну й додав, що після цього вона почала плакати в слухавку.

Разом з тим журналіст відзначив, що в травмпункті 12-ої лікарні на Підвисоцького сказали, що Горіна приїхала до них о 22.00 (сам інцидент відбувся, за словами Горіної, близько 17.00).

"У лікарні підтвердили, що лікар записав діагноз Горіної: закрита ЧМТ і струс мозку. Але саму лікаря, яка проводила огляд, півгодини не можуть знайти: «Вона кудись вийшла, а мобільний не бере», — написав Гнап.

Він також додав, що 2 квітня 2013 року Горіна відмовилася від госпіталізації.

 

Це вже не перший випадок коли регіонали начебто «помирають» в лікарні й заявляють про замах на життя. Так у 2004 році у Івано-Франківську у Віктора Януковича кинули куряче яйце, яке змусило його лягти до лікарні.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-04-2013 14:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100